Untitled
05 okt 2013
week 16: 27 september t/m 03 oktober

Op 27 september zat Laura gezellig bij Bas en mij aan tafel toen we aan het lunchen waren. Bas vond het erg leuk; hij zat steeds naar haar te zwaaien en zei “dag Laura, dag meisje”. Toen Laura een flinke scheet liet, moest Bas heel hard lachen. Helaas was het meer dan een scheetje en moest ze nodig in bad. Ze vond het voor de eerste keer niet leuk en heeft totdat ze was afgedroogd heel hard gehuild. ’s Middags zijn we naar de winkel gewandeld en ’s avonds zijn oom Tom, tante Maartje en Eline nog even geweest. Vandaag was Eline jarig; ze viert haar feestje morgen.
We zijn op 28 september naar het verjaardagsfeest van Eline geweest. Laura is er even beneden bij geweest, daarna heeft ze boven geslapen.
Op 29 september zat Laura al vroeg in bad, omdat ze nat was. ’s Middags kwamen Marieke, Monique, Eline, Rubia, Farah en Samira op kraamvisite. Het was erg gezellig!
We zijn op 30 september naar het centrum geweest om boodschappen te doen en we zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 01 oktober zijn we naar de supermarkt gewandeld. ’s Middags zijn we bij Sophie, Lieke, Iman en Julian op kraamvisite geweest. Laura heeft een tijdje in de box naar de muziekmobiel gekeken, toen ze begon te huilen heeft ze er nog even lekker bij gezeten. Wat is Laura dan toch alweer groot als je zo’n klein baby’tje ziet! Ik heb vandaag de parochie gebeld om de definitieve datum voor de doop van Laura vast te leggen. Ze wordt op zondag 17 november gedoopt. ’s Avonds is oma Van Mierlo nog even op bezoek geweest.
Laura voelde zich op 02 oktober niet helemaal lekker. Ze hoest een beetje, niest regelmatig en huilt meer dan anders. Ze is lekker in bad geweest (heeft er deze keer weer wel lekker van genoten).
Op 03 oktober zijn we een stuk gaan wandelen. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek. Laura huilt ook vandaag meer dan anders. Ze is verkouden, al zit haar neusje gelukkig niet zo dicht dat ze er problemen mee heeft met drinken.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative